Yunus Daar

A&R og Manager, Nora Collective. Yunus er en del av Music Norways "Endringsagentene" og deltok på Master 2019.

Nordic Music Biz Top 20 under 30 / 2019

Yunus Daar
Yunus Daar: Manager Nora Collective, Norway

Yunus Daar har siden 2015 jobbet kreativt for Nora Collective, hvor han har spilt en sentral rolle i kollektivets utforming til å bli ett av landets største plate- og managementselskap innen Hip-Hop -og RnB musikk.

Yunus er født og oppvokst Bergen rundt toppen ved Løvstakken. Siden 2015 har han jobbet kreativt for Nora Collective, og har vært med på å forme det til det det er i dag; en av de største plate -og managementselskapet innenfor urban musikk i Norge. Han har jobbet med merkevareutvikling, prosjektledelse, tourmanagement, events, booking, DJing, A&R, markedsføring, PR og design. Med andre ord en allerede ganske solid CV på seg. Han er manager for RnB-kometen «Philip Emilio», nye og lovende popstjernen, «Kapteinen» og en Oslos største DJ-duos Lotionboyz. I Noras roster finner du talenter som Arif, Ung Ferrari, Loveless (Filip Kollsete og Eirik Tillerli) og danseren Mona Berntsen (danser for Justin Bieber, Justin Timberlake, Cardi B blant andre).

I 2019 ble han utvalgt som en av "Nordic Music Biz Top 20 under 30" på grunnlag av sitt arbeid i norsk musikkbransje de siste årene.