Bli med på The Great Escape, 11. - 13. mai

Søk på delegatpass og reisetilskudd via Music Norways reisetilskuddsordning.

Skrevet av Tina Brodal 24.02.2023

The Great Escape er en av UK og Europas største showcase-festivaler og arrangeres i Brighton, England. Den anerkjente festivalen trekker årlig viktige bransjeaktører fra hele verden og er en viktig arena for ny musikk.

The Great Escape viser årlig frem 500 nye artister fra hele verden på over 30 lokaler over hele byen og har et eget pop-up-festivalområde på Brighton Beach. Konferansedelen består av innsiktsfulle paneler, debatter om dagsaktuelle tema og mange nettverksmuligheter. I år gjennomføres festivalen fra 11. - 13. mai.

Ønsker du å være med til The Great Escape? Om du har behov for reisetilskudd kan du benytte vår reisetilskuddsordning. Søk innen fristen 1. mars.

Mottakere av reisetilskudd via Music Norway kvalifiserer også til å motta delegatpass. Med delegatpass får du tilgang til både showcaser og konferanseprogrammet. Har du kun behov for delegatpass ta kontakt med prosjektleder Nina Finnerud direkte; nina@musicnorway.no.

Eget nettverksarrangement for norske aktører
Festivalen har et bredt program med konserter, etterspurte nettverksaktiviteter og et relevant konferanseprogram. Music Norway ønsker å legge til rette for at bransjedelegatene fra Norge får møte internasjonal bransje. Vi vil derfor i løpet av festivalen arrangere et nettverksarrangement der vi inviterer inn relevante aktører. Mer info om dette kommer.