Nye visjoner og høyt fokus på musikkteknologi for Sørveiv

Bransjefestival i Kristiansand med internasjonale artister og delegater 20. - 22. april.

Skrevet av Tina Brodal 24.02.2023

Sorveiv 2023
Sørveiv arrangeres 20-22 april 2023 med nye eiere og et nytt og spennende fokus på musikkteknologi. Foto: Sørveiv

Sørveiv arrangeres i Kristiansand for 13. gang 20.-22. april 2023, men denne gang med nye eiere og et nytt og spennende fokus på musikkteknologi.

- Vår visjon er at Sørveiv skal være Norges og Skandinavias viktigste møtepunkt for bransjefolk som er interessert i å lære mer om, og være klar til å ta i bruk, ny teknologi når de har besøkt vår konferanse, sier Hanna Latinovic, deleier og konferanseansvarlig.

Fokus på "up and coming" artister
Gjennom årene har Sørveiv arrangert både konferanse og konserter, hvor blant annet demoartister og “up and coming” artister inntar scener i hjertet av Kristiansand. I år byr festivalen på 28 konserter fordelt på 5 scener, og et konferanseprogram på dagtid som består av 19 programposter, fordelt på 5 hovedtemaer.

I overkant av 10 internasjonale delegater deltar i et program som har et stort fokus på et nordisk samarbeid. Blant annet kommer WaveAI, AmazeVR fra USA, rettighetseksperter fra Canada og Sverige, interesseorganisasjoner og professorer fra Danmark og Sverige, og spesialister innen maskinlæring fra Amsterdam og Sverige.

Sørveiv samarbeider også med Excite, en europeisk organisasjon som utveksler talenter mellom medlemslandene. Blant festivalens artister finner vi 3 artister fra Excite. I tillegg har festivalen også valgt ut 3 av sine egne demoartister til å være med i programmet for Excite.

Les mer og meld deg på festivalen her.