MusicTech Norway selskaper til London 14. - 16. september

Bli med til Virke på fredag 2. september for å få mer informasjon om hva som venter i London.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 30.08.2022

Når næringslivet fra Norge tar turen til London i september vil et av fokusområdene være kreative teknologi-selskaper, og programmet vil være aktuelt for dere som er klare for å skalere internasjonalt, og der England i mange tilfeller kan fungere som en døråpner til det globale markedet.

Blant påmeldte selskaper er Masterchannel, Crescat, Tikkio og Vierlive.

Musictech Norway vil være med på å representere den kreative næringen sammen med blant annet gaming, film og animasjon. Tech-city, Med-tech og Fin-tech er også med i denne seksjonen.

I London vil dere som deltar både få møte og utforske mulige samarbeid med aktuelle selskap, investorer og andre relevante aktører blant 300 deltagere i hele delegasjonen.

Merk at påmeldingsfrist er 2. september. Meld dere på HER

Ved spørsmål, ta kontakt med kathrine@musicnorway.no

Du kan også delta på oppstartsmøte hos Virke 2. september, da inviteres alle påmeldte selskaper til en forberedende sesjon med formål å bli kjent og forberede deltagerene på det som venter i London.

Mer om hele nærlinglivsprogrammet i London HER

Sammen med Musictech Norway, er Music Norways Kathrine Synnes Finnskog prosjektleder programmet for musictech selskapene:

- Dette er første reise med disse selskapene, så dette blir spennende og veldig lærerikt! Jeg håper møtene blir relevante, men ikke minst morsomme. Jeg forventer at vi møter alt fra investorer til folk som er interessert i hvordan den teknologiske utviklingen går i norsk musikkbransje, til de som er nysgjerrige på NFTs. Både Metteson og Trym Ruud skal vise seg frem, så vi skal iallefall bjuda på. Dette kan vi, og salget av Voicy har gjort interessen for norske aktører i dette farvannet mye større. Å følge med på hvordan teknologibransjen bruker musikkbransjen er viktig når vi skal bruke de som finnes, men også være med å skape nye plattformer og nye verktøy for å bruke og lytte til musikk, sier Synnes Finnskog.

Velkommen til informasjonsmøte!

Virke, Music Norway, Innovasjon Norge og Norsk filminstitutt inviterer til informasjonsmøte for alle innenfor kreativ næring og fintech om statsbesøket i London 15.-16. september.

Formålet med møtet er å gi dere oppdatert informasjon om besøket og programmet, gi tips til pitching, samt at vi alle kan bli bedre kjent, dele erfaring og nettverk og forberede delegasjonsreisen.

Påmeldingsfristen er samme dag, 2. september, så tips gjerne flere om å melde seg på!

Norway and the United Kingdom 14 - 16 September 2022 (eventscloud.com)

Program fredag 2 september:

Møtet holdes hos Virke, Henrik Ibsens gate 90, Oslo. Møt opp i resepsjonen i 7. etasje, møterommet er i 8. etasje.

14.00: Møt Virke, Innovasjon Norge, Music Norway og NFI: vi deler råd og anbefalinger for å bruke delegasjonsreisen på en god og effektiv måte. Presentasjon av programmet i London

14.30: Møt de andre selskapene: bli kjent og lær av hverandre

15.00: Tren på pitchen! En sesjon med supercoach Bendik Østbye Johannessen

Bendik Østbye Johannessen er skuespiller og partner i For.andre as og har siden han gikk ut fra Statens teaterhøgskole i Oslo i 1998 inspirert og engasjert mennesker i hele Norge. Bendik bruker hele sitt register enten han holder foredrag for hundrevis av ledere, underviser unge voksne i god kundeservice eller trener gründere på å fortelle om sin forretningsidé.

16.00: Sosial workshop med pils og pitch.

17.00: Takk for i dag

Påmelding til ase.kringstad@virke.no

Dersom du ikke kan møte fysisk, vil det også være mulig å følge møtet digitalt.