Lær mer om det voksende afrikanske markedet

Bli med på digital matchmaking på Reeperbahn Festival Johannesburg 25.-27. november.

Skrevet av Kristiane Lunde 08.11.2021

Reeperbahn Festival International tilbyr nå bransjeaktører mulighet til å komme i kontakt med det voksende pan-afrikanske markedet gjennom Reeperbahn Festival Johannesburg. Festivalen er en del av ACCES Music Conference, og arrangeres 25.-27. november.

En viktig del av Reeperbahn Festival International er matchmaking, som alltid har ført til mange og verdifulle samarbeid og forretningsavtaler. Matchmakingen vil finne sted live på ACCES kl. 11.30-13.00 CET fredag ​​26. november 2021, og vil tilby en direkte linje til kontakter i de raskt-voksende afrikanske markedene i tillegg til verdifulle muligheter for utveksling på et kulturelt nivå. De afrikanske bransjeaktørene fra anerkjente managements, plateselskap, forlag og bookere, som skal kobles opp til europeiske deltakere via digitale en til en-møter.

Reeperbahn Festival Johannesburg ønsker å koble sammen rundt 80 musikkskapere fra begge kontinenter, og tilbyr rundt 35 av disse digitale plassene til interesserte europeiske bransjeaktører.

Forutsetningen for søknad er en konkret interesse for afrikansk musikk og kreativ industri samt en aktivitet innen label, forlag, distribusjon, ledelse, markedsføring, booking/live eller et relatert digitalt/kreativt forretningsfelt.

Søknadsfrist 12. november. Søknadsskjema finner du HER.