Vil du ta et steg inn i det største musikkmarkedet i verden?

Bli med på The Port Authority Music Export Academy.

Skrevet av Kristiane Lunde 05.11.2021

Pamea apply now

The Port Authority Music Export Academy er et program som har som mål å gi essensiell kunnskap om med amerikanske musikkbransjen til internasjonale bransjeaktører som ønsker å ta et steg inn i det største musikkmarkedet i verden.

Programmet er laget og tilbys av selskapet Marauder, som jobber med å gi musikkeksportgrunnlag i USA for aktører fra hele verden. The Port Authority Music Export Academy vil starte sitt første semester i januar 2022 og vare i seks måneder.

Det nettbaserte programmet gir deltakerne mulighet til å lære om den amerikanske musikkindustriens ins-and-outs og etablere inngangspunkter til markedet. Deltakerne vil lære det grunnleggende om å gjøre forretninger i USA, om lover, skatter, migrasjon og reiser, og hvordan man bygger og bruker et amerikansk team. I programmet vil deltakerne fordype seg i data for prosjektene sine, utvikle effektive strategier for PR og media, digital markedsføring, fanengasjement, turné, tidslinjeplanlegging, navigere på aktuelle messer og konferanser.

På slutten av programmet vil Port Authority Music Export Academy ha laget en personlig eksportplan som vil fungere som et veikart for amerikansk utvikling, i tillegg til et nettverk av foredragsholdere og veiledere om vil fortsette å bidra også etter den første perioden.

Virker dette interessant kan du søke HER, søknadsfrist 15. november 2021. Kontakt info@musicexportacademy.com om du har spørsmål.

Dette er informasjon Music Norway videreformidler og alt av spørsmål må gå direkte The Port Authority Music Export Academy.

USA