Music Norway reiser til London med norsk bransje

17.-18. november

Skrevet av Kristiane Lunde 15.11.2021

Ja Ja Ja og Nordic Music Export (NOMEX) har invitert deltakere fra hele Norden til å bli med på et trade mission til London denne uken. Music Norway har tatt med norske bransjeaktører for å begynne å bygge opp igjen relasjoner, gjenopprette forbindelse til den britiske industrien, og for å hjelpe nordisk bransje med å sette i gang sine prosjekter i Storbritannia. Formålet med turen er å koble nordiske representanter fra bransjen, som ledere, A&R’er, plateselskaper og agenter, med relevante og spennende selskaper i Storbritannia og Norden.

Med på trade mission er Lennea Lyssand fra Made Management, Nikolai Gloppen fra 444, Viljar Siljan fra Blu Perspective Management, Aldin Duratovic fra Made Managment, Ruben Nesse fra Brilliance og Mathilde Orlien fra GEMS.

De to dagene skal bestå av panel, bedriftsbesøk og nettverkslunsj, der de britiske selskapene som er involvert er United Talent Agency, Line Nation, Chess Club Records, Cooking Vinyl Publishing, Concord Music Publishing, Black Butter Records, Island Records, Artist´s Way, Dream Team Music Services, This Is Music, CMU, The Great Escape m.m.

- De siste 12 årene har Ja Ja Ja etablert seg til å bli en viktig showsak plattform for Nordisk bransje i London og Berlin. Mye har skjedd I musikkbransjen internasjonalt de siste 19 månedene og i Storbritania er det intet unntak. Derfor er det nå viktig å ta med seg norsk og nordisk musikkbransje over til London i regi av Ja Ja Ja / NOMEX for å bygge nye nettverk og oppdatere oss på forandringene som har skjedd under pandemien, sier Nina Finnerud, Head of UK i Music Norway.