Norge på listene i utlandet, uke 10

Skrevet av Carl Kristian Johansen 10.03.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #1 på Hot 100 i sin 31. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #9 i sin 278. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #24 i sin 357. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #56 i sin 139. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Gloria med Sam Smith er #60 i sin 5. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #64 etter 152 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #89 i sin 106. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

"F**k Love" med Kid Laroi er #95 i sin 136. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

«Starboy» av The Weeknd er #35 i sin 49. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Hunting High and Low» med a-ha er inne på listen og har nå 66 uker.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #88 etter 129 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #4 i sin 16. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #25 i sin 107. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #53 i sin 153. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #58 i sin 63. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Albumet «Dua Lipa» er #70 i sin 296. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

Gloria med Sam Smith er #73 i sin 5. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #75 i sin 183. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Sverigetopplistan

Åtta shots med Broiler og ODZ er #64

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #27

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #124

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #3

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #12.

Oppdatert 10. mars. februar kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no