Norge på listene i utlandet, uke 11

Skrevet av Carl Kristian Johansen 17.03.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #4 på Hot 100 i sin 32. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #9 i sin 279. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #34 i sin 358. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #66 etter 153 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #73 i sin 140. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Gloria med Sam Smith er #84 i sin 60. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

"F**k Love" med Kid Laroi er #100 i sin 137. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #128 i sin 107. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Tyskland Official Charts

«Starboy» av The Weeknd er #36 i sin 50. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #87 etter 130 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Hunting High and Low» med a-ha var inne på listen en kjapp tur og har 66 uker, men er nå ute.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #3 i sin 17. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #27 i sin 108. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #60 i sin 154. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #70 i sin 64. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Albumet «Dua Lipa» er #76 i sin 297. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #90 i sin 184. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Sverigetopplistan

Air med Marcus & Martinus er #7

Åtta shots med Broiler og ODZ er #79

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #26

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #148

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #3

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #12.

Oppdatert 17. mars kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no