Norge på listene i utlandet, uke 39

Skrevet av Carl Kristian Johansen 29.09.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #10 på Hot 100 i sin 17. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #15 i sin 12. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #12 i sin 13. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #38 i sin 307. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #91 i sin 386. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #102 etter 181 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #125 i sin 168. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er ute etter 163 uker på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #60 i sin 21. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #23 i sin 13. uke på singellisten.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er 87 i sin 9. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

«Starboy» av The Weeknd er #47 i sin 78. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #57 i sin 9. uke på albumlisten.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #100 i sin 130. uke.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #20 i sin 17. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #59 i sin 13. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #97 i sin 18. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Starboy av The Weeknd er #39 i sin 135. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #78 i sin 325. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #80 i sin 182. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #35.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #139. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Spotify

Global:

Dance The Night er #12 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 29. september kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no