Norge på listene i utlandet, uke 40

Skrevet av Carl Kristian Johansen 06.10.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #10 på Hot 100 i sin 18. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #15 i sin 12. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #14 i sin 15. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #37 i sin 308. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #93 i sin 387. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #104 etter 182 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #111 i sin 169. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er ute etter 21. uker. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #30 i sin 14. uke på singellisten.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er ute etter 9 uker. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

«Starboy» av The Weeknd er #34 i sin 79. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #61 i sin 10. uke på albumlisten.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er etter 130 uker.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #24 i sin 18. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #74 i sin 14. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #72 i sin 19. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Starboy av The Weeknd er #35 i sin 137. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #77 i sin 183. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» er #79 i sin 326. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #44.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #153. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Spotify

Global:

Dance The Night er #17 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 6. oktober kl. 12:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no