Norge på listene i utlandet, uke 41

Skrevet av Carl Kristian Johansen 12.10.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #11 på Hot 100 i sin 19. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #12 i sin 15. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #14 i sin 14. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #42 i sin 309. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #95 i sin 388. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #113 etter 183 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #138 i sin 170. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #78 etter 23. uker. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #35 i sin 15. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #58 i sin 80. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #82 i sin 11. uke på albumlisten.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #21 i sin 19. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #91 i sin 14. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Starboy av The Weeknd er #42 i sin 138. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #88 i sin 327. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #89 i sin 184. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #57.

Spotify

Global:

Dance The Night er #17 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 12. oktober kl. 14:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no