Sterk norsk tilstedeværelse på Reeperbahn Festival

Norsk bransje er godt representert både på artist- og bransjesiden på årets Reeperbahn Festival i Hamburg.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 16.09.2022

Reeperbahn Florian Trykowski
(foto: Florian Trykowski)

Reeperbahn Festival i Hamburg er Tysklands største møteplass for musikkbransjen, tiltrekker seg delegater fra hele verden og er en av de viktigste arenaene for norsk og europeisk bransje som fokuserer på det tyske markedet. Norske artister og norsk bransje har vært til stede i mange år på Reeperbahn og det gjelder også i 2022 da festivalen strekker seg fra 21. – 24. september.

De norske artistene som er med i Reeperbahn Festivals showcaseprogram er:
Cham Leon
Fieh
Ultraflex
Slopes
Heave Blood & Die
Signe Marie Rustad
Enilora

Det er 14 representanter fra norsk bransje som skal til Hamburg for å delta på konferansen og nettverke med internasjonal bransje torsdag, fredag og lørdag under festivalen og disse har deltatt på et forberedende møte om Tyskland som marked med introduksjoner av tyske bransjerepresentanter, og møtt nordmenn mer erfaring fra bakken i tysk bransje.

Onsdag under Reeperbahn har Indie Recordings Label Matiné på Kaiserkeller. Eventside HER. Program:
17.30 Mottagelse
18.30 Fixation
19.30 Storm
20.30 Pil & Bue

Music Norway samarbeider med TONO om en samling der alle norske representanter er invitert inn på Cafe Johanna på torsdag. kl. 10-12.

Erlend Buflaten er prosjektleder for Music Norway på Reeperbahn Festival. Kontakt Erlend på erlend@musicnorway.no hvis du har spørsmål om årets festival.Søk om markedsveiledning i Tyskland med Anton eller Peer: