Åpent Hus: Døråpneren

Starts
From  —  To

Oslo, Norway

Endringsagentene
Døråpneren panel
Victoria Øverby Steinland, Roza Aghili Taslimi, Samsaya Sharma og Yunus Daar

Torsdag 20. mai inviterer Music Norway til digitalt Åpent hus om "Døråpneren". En veileder for flerkulturelt mangfold i norsk musikkbransje.

Music Norways Endringsagenetene har sammen med Balansekunst laget Døråpneren, en veileder som presenterer tips til hvordan aktører i musikkbransjen kan jobbe for økt mangfold. En rik musikkbransje trenger låter, album, videoer og konsertopplevelser som forteller ulike historier og tilbyr et mangfold av stemmer, perspektiver og uttrykk. Flere og mer mangfoldige talenter å jobbe med skaper mer ny musikk, nye publikumsgrupper og markeder, og mangfold bidrar til innovasjon og bredde.

I dette panelet møter du noen av aktørene bak veilederen. De deler sine erfaringer fra arbeidsprosessen, forteller om hvorfor dette er viktig og hvor går veien videre nå.

Vi ønsker oss et samfunn der alle har de samme mulighetene, og hvor alle kan finne rollemodeller å speile seg i alle bransjer og i ulike deler av samfunnet. Alle skal kunne se seg selv i musikkbransjen – enten det er på en festivalscene, på prisutdeling, som lyd- eller lystekniker, produsent, manager, kritiker eller i andre spennende roller i bransjen. For å sikre en mangfoldig og inkluderende bransje må vi se og snakke om ulike barrierer. Vi må åpne de dørene som er lukket.

Med denne veilederen ønsker Music Norway – Endringsagentene og Balansekunst å tilby en oppskrift for mangfoldsarbeid i musikkbransjen.

Webinaret streames på Music Norways Facebook side.

I dette panelet møter du:

Panelet vil bli moderert av:

Panelet presenteres av: