Insiders guide: USA

Starter
Fra  —  Til

International Lounge, Oslo, Norge

Mathias Sørum

Planlegger du å jobbe med musikk i USA og kunne tenke deg litt innside informasjon om hvordan navigere i dette store musikkmarkedet så anbefaler vi å ta en prat med Mathias Sørum.

Fredag under by:Larm setter vi opp en til en møter med norske aktører i ulike markeder. Du har mulighet til å booke et møte med en av dem. Fyll inn søknadsskjemaet nederst på siden. Plasser tildeles fortløpende.

Mathias Sørum er manager og forelegger i Los Angeles. Han har med sin 15 års erfaring bred kunnskap innen musikk bransjen i Atlanta og Los Angeles og jobber aktivt med plassering av musikk for ulike artister, og synkronisering av musikk til ulike filmer og serier. Låtskriverene og produsentene Mathias representerer på management har det siste året skrevet hits for artister som Justin Bieber og John Legend for å nevene noen. I tillegg driver Mathias et av de større musikkstudioene i Los Angeles og har fartstid fra studiodrift i Atlanta.

Mathias er over gjennomsnittet glad i hunder og elsker reise hjem til Norge for å gå tur i Østmarka og møte norsk musikkbransje.

Hør også episoden av Eksportpodden der Mathias i samtale med Vegard Waske snakker om managernes rolle og hvordan det er å komme som norsk manager inn i verdens største musikkmarked.