by:Larm 2022

Starter  —  Slutter

Oslo, Norge

by:Larm
By Larm 2021 International Lounge

Nordens viktigste showcasefestival.

Music Norway bidrar med vårt internasjonale nettverk og skaper møteplasser mellom norsk og internasjonal musikkbransje.

Nok en gang gleder vi oss til by:Larm, og å ønske musikkbransjen velkommen til tre dager fylt med spennende internasjonale gjester, faglig program, deilig musikk og masse prat!

International Lounge

Kom og møt Music Norway på Internasjonal Lounge på by:Larm mellom 10-17 torsdag og fredag. Vi holder til i andre etasje i Mathallen. Gratis boller, kaffe og gode råd.
Her kan du møte våre internasjonale gjester, snakke om dine planer med våre rådgivere og få gode tips på veien videre.

Møt årets Music Supervisors

By:Larm har i år valgt å ha fokus på Music Supervisors. Vi ønsker å legge til rette for at våre musikkselskap her hjemme får mulighet til å møte disse, og har derfor satt opp et frokostmøte, der våre norske selskap får mulighet til å søke om deltakelse. Vi setter også opp et panel med noen av årets gjester - Sync masterclass: The thoughts behind sound and vision.

Nordic Music Biz Top 20 Under 30

Nordic Music Biz Top 20 Under 30 er en pris som hvert år presenterer og feirer årets beste 20 unge nordiske bransjeaktører under 30 år som ligger i front og løfter nordisk musikk ut i verden. Også i år deles prisen ut under by:Larm, og Music Norway setter opp et panel med tre av rett vinnere - The future of the Nordic Music Industry - så alle får mulighet til å høre noen av fremtidens bransjeaktører snakke om status i den nordiske musikkbransjen.

Torsdag inviterer vi hele by:Larm til å møte årets vinnere under en uformell meet & greet på vår International Lounge.

Insiders guide

Fredag morgen under by:Larm setter vi opp en til en møter med norske aktører i ulike markeder i vår International Lounge. Du har mulighet til å booke et møte med en av dem. Sjekk ut våre guider til Sør Korea og USA.

Meet Music Tech Norway

Torsdag inviterer vi alle til å møte Music Tech Norway i vår International Lounge. Music Tech Norways mål er å være en kraftbase for innovasjon, kunnskapsutveksling og samarbeid innenfor musikk- og kulturteknologi-startup-miljøet i Norge. Vi ønsker å bidra til å foredle eksportberedskapen for disse selskapene og ta norsk musikk- og kulturteknologi internasjonalt.

Music Norway i panel

I tillegg til våre egne panel vil du også kunne finne noen av våre ansatte i andre panel. Påtroppende direktør i Music Norway Tone Østerdal skal moderere panelet HJELP, VI SKAL PÅ TURNE I EUROPA! torsdag kl. 11 på Vulkan Arena. Vår prosjektkoordinator Roza Taslimi skal moderere panelet ER DET SÅ VANSKELIG Å BOOKE KVINNER? torsdag kl. 12, også på Vulkan Arena.

Det internasjonale delegatprogrammet til by:Larm mottar tilskudd via Music Norways arrangørtilskudd.