Innspillsmøte ny strategi Music Norway i Tromsø

Starter
Fra  —  Til

Tvibit, Tromsø, Norge

Tone Østerdal, direktør i Music Norway, på speed meeting under Øya International på Øyafestivalen 2023 (Foto: Henning Lefsaker)
Tone Østerdal, direktør i Music Norway, på speed meeting under Øya International på Øyafestivalen 2023 (Foto: Henning Lefsaker)

I utforming av strategiene for neste femårsperiode ønsker vi innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv.

Music Norway legger som kjent til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk. Vedtektene våre slår fast at arbeidet skal forankres i musikklivets behov, og bidra til å øke interessen for og bruken av norsk musikk i alle sjangre.I utforming av strategiene for neste femårsperiode ønsker vi innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv. Du kan være ung og kanskje ikke helt ekportklar ennå, gammel ringrev med masse internasjonal erfaring, eller noe midt imellom. Det viktigste for oss er at du har internasjonale ambisjoner, og enten allerede har benyttet eller kunne tenke deg å benytte noen av Music Norways virkemidler – kompetanse, nettverk og tilskuddsordninger. Vi vil gjerne også høre fra tidligere, nåværende og potensielle samarbeidspartnere.

Påmelding i skjemaet via lenken her: https://musicnorway.no/aktuelt...

Vi håper vi sees i Tromsø torsdag 31. august kl. 13.

Påmelding til innspillsmøte hos Music Norway

Ønsker du ordet i innspillsrunden? (maks 2-3 min)
Hvilket innspillsmøte ønsker du å delta på?

Takk for din påmelding!

Du vil få tilsendt mer info når det nærmer seg datoen til det møtet du ønsker å delta på.