Øya International 2022

Starter  —  Slutter

Oslo, Norge

Øyafestivalen
Oya2018 Mixed Zone JVK 0008

Øya International er et av Norges største internasjonale delegatprogram. Gjennom fem dager legges det tilrette for å knytte gode og varige kontakter mellom musikkbransjen her hjemme og internasjonalt når noen av de viktigste døråpnerne til internasjonale markeder besøker Øya Festivalen.

Lurer du på hvordan det er å være med? Ta en titt på videoen :)

Vi er endelig klare for Øya International igjen. Totalt har vi over 80 internasjonale og 40 nasjonale deltakere med oss i år. Programmet byr på formelle og uformelle nettverkssamlinger, så alle skal få god mulighet til å møtes og bli godt kjent.

Årets program:

Onsdag – Lørdag:

Meet & Greet på Mixed Zone

I år har vi med oss denne fine partnergjengen på Mixed Zone:

Onsdag: The Orchard

Torsdag: InGrooves

Fredag: UD aspirantene

I år finner du Mixed Zone nederst i Tøyenparken, rett ved inngangen til festivalen og det gamle Munch museet. Området er åpent under hele festivalens åpningstid og kan brukes til å møte andre deltakere på Øya International. Music Norway er tilstede og tilgjengelige for gode råd underveis.

Tirsdag 09. august

Meet & greet.

Vi ønsker våre internasjonale gjester velkommen og tar dem med ut på Klubb Øya.

Onsdag 10. august

Speed meeting.

Det blir hektisk aktivitet i parken når vi spleiser den internasjonale bransjen med våre egne bransjefolk. I løpet av to timer gjennomføres over 400 møter på en rask og effektiv måte. Dette legger et godt grunnlag for videre samtaler utover festivalen.

Munch museet

Sigurd Wongraven tar oss med på en guidet tur på Satyricon møter Munch. Opplev et stemningsfullt og annerledes møte mellom musikk og billedkunst i en av Munch museets aller største saler. Til denne utstillingen har black metal-bandet Satyricon laget et spesialkomponert musikkverk som kobles sammen med utvalgte malerier og grafiske arbeider av Edvard Munch.

Torsdag 11. august

Bleikøya

Vi reiser til Bleikøya for å bli bedre kjent og få et dypdykk i Canada. Her blir det lek og morro, ispedd litt faglig innhold. Turen er med på å skape minner for livet.

Fredag 12. august

Nasjonalmuseet.

Det nye Nasjonalmuseet har endelig åpnet dørene, og med tidligere Øya sjef Tord Krogtoft får vi en liten introduksjon og en mulighet til å oppleve museet.

Programmet mottar tilskudd via Music Norways arrangørtilskudd.