Øya International 2023

Starter  —  Slutter

Oslo, Norge

Øyafestivalen
OYA 22 Speedmeeting (Foto: Helge Brekke) [*]

Øya International er et av Norges største internasjonale delegatprogram. Gjennom fem dager legges det tilrette for å knytte gode og varige kontakter mellom musikkbransjen her hjemme og internasjonalt når noen av de viktigste døråpnerne til internasjonale markeder besøker Øya Festivalen.

Programmet blir sett på som en av de viktigste plattformene for internasjonale bransjeaktører for å møte den norske musikkbransjen her hjemme. Det er blant annet lagt opp til meet & greet, speedmeetings, besøk til Holmenkollen og Kollensvevet, båttur til Bleikøya med en insiders guide til livebransjen i Danmark, og besøk til Munch-museet med intimkonsert.

På Øyafestivalen har Music Norway ett eget «Mixed zone»-område hvor det blir lagt opp til mingling med andre bransjeaktører gjennom hele festivalen. The Orchard, InGrooves og FONO (sammen med Music Nest Norway) er partnere på Mixed Zone gjennom festivalen og vil være til stedet på Meet & Greet fra kl. 17:30-19:00 fra onsdag til fredag.

Lurer du på hvordan det er å være med? Ta en titt på videoen :)

Øya International finansieres av Øyafestivalen og Music Norways Arrangørtilskudd med tilskudd fra Utenriksdepartementet og flere av Norges Ambassader.