Søknadsfrist: Møt årets music supervisors under by:Larm

Starter

Pokalen, Oslo, Norge

by:Larm
Breakfast Meetings Bylarm2020 MG 9313 Foto Helge Brekke
Breakfast Meetings Bylarm2020 Foto Helge Brekke

Under by:Larm vil det være music supervisors fra UK, USA, Tyskland og Norden tilstede. Music Norway lager i samarbeid med by:Larm og Musikkforleggerne en møteplass mellom music supervisorene og rettighetsholdere i Norge. Nå kan du søke om å delta på et frokostmøte for å gjøre supervisorene kjent med musikken du representerer.

Søknadsfrist:

08.09.22

Søknadsskjema nederst på siden.

Vekst i blant annet streamingtjenester og lignende har ført til enda mer produksjon innen audio-visuelt innhold. Musikkplaseringer i tv, film og reklame er ikke bare en inntektskilde men også ofte en god mulighet til synlighet som bygger fans.

En music supervisor finner og lisensierer musikk i alle former og sjangre til tv, film, reklame prosjekter de jobber med.

Du vil få mulighet til å møte bl.a. Jen Malone, Toko Nagata, Angela Asistio, Ciara Elwis, Pia Hoffmann, Uli Kleppi og Magnus Pallenborg. Et stjernelag som har music supervised serier og filmer som Clark, Euphoria, I May Destroy You, Sex Education, Wunderschön og Das Boot.

Kriterier for deltakelse:

Selskaper og representanter for master og forlagsrettigheter i Norge som jobber målrettet med synkmuligheter internasjonalt og representerer flere verk/en katalog.

Søker må ha delegatpass til by:Larm.

Det blir kun mulig med en representant per selskap da det er begrenset med plasser. Selskap som representerer større kataloger og flere rettigheter vil bli prioritert. Utvelgelsen gjøres av et utvalg bestående av bla. en representant fra Music Norway og Musikkforleggerne.

Benytt søknadsskjema nederst på siden, og søk innen 08.09.2022. Tilbakemelding vil bli gitt kort tid etter søknadsfrist.

Program:

Registrering, mingling og frokostservering fra 09:30

Speed meeting, alle rettighetshavere møter alle music supervisorene, hvert møte varer i 8 minutter.