Søknadsfrist: Nordic Music Trade Mission

Starter

Los Angeles, USA

NOMEX

Bli med og få styrket LA nettverket og kompetansen din på denne trade mission reisen for nordisk musikkbransje som jobber innen populærmusikk inkludert hiphop, elektronika, rock/metal, indie/pop, samt låtskriver- og produsentmanagement.

Nå har du mulighet til å søke om å få være med på Trade mission til LA sammen med andre nordiske selskaper. Som deltaker får du tilbud om oppdatert innsikt og nettverk i det amerikanske musikk- og underholdningsmarkedet , juridiske tips om visum/immigrasjon, skattlegging og forretningsledelse, samt emner som er spesifikke for musikkscenen i Los Angeles, som nettverk innen synkronisering og hvordan du best jobber i låtskrivingsdelen av bransjen.

Program:

Februar / mars: Forberedende nettmøtene hvor arrangør og deltakerne i den nordiske gruppen møtes, diskuterer og planlegger besøket.

29.-31. mars Los Angeles: programmet inkluderer bedriftsbesøk, rundebordssamtaler, panelsamtaler og nettverksmottakelse.

Bedriftsbesøkene, rundebordssamtalene og møtene vil bli skreddersydd for de nordiske som deltar på arrangementet. En bonus er at du også vil få muligheten til å styrke nettverket med andre nordiske managere.

Nordic Music Trade Mission til Los Angeles har vært arrangert siden 2016. De siste årene har programmet inkludert spennende bedriftsbesøk og møter med selskaper som Kobalt, AWAL, Netflix, Fox Studios, Warner Music etc. og et stort fokus på synkronisering. I år er fokuset for første gang managere og programmet blir lagt opp rundt denne bransjegruppens behov.

Nordic Music Trade Mission arrangeres av NOMEX som er et samarbeid mellom de nordiske musikkeksportkontorene.

Hvem kan søke?

Programmet er spesielt tilpasset managere som jobber innen populærmusikk inkludert hiphop, elektronika, rock/metal, indie/pop, samt låtskriver- og produsentledelse.

  • Det er begrenset med plasser og kun en person pr. selskap kan søke om deltakelse.
  • Reisetilskudd per deltaker er 10 000,- NOK og fordrer at mottaker deltar på hele programmet.
  • Reise og opphold arrangeres av deltakerne selv.
  • Søknadsskjema finner du nederst på denne siden.

Vi tar forbehold om eventuelle restriksjoner som følge av Covid-19 og endringer i programmet/arrangementet kan forekomme.

USA