Sørveiv

Starter  —  Slutter

Kristiansand

Arif i Caledonien Hall på Sørveiv2019 (Foto: Bjørn Thorkildsen)
Arif i Caledonien Hall på Sørveiv 2019 (Foto: Bjørn Thorkildsen)

Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

Gjennom årene har Sørveiv arrangert både konferanse og konserter, hvor blant annet demoartister og “up and coming” artister inntar scener i hjertet av Kristiansand. I år byr festivalen på 28 konserter fordelt på 5 scener, og et konferanseprogram på dagtid som består av 19 programposter, fordelt på 5 hovedtemaer.

Billetter HER

I overkant av 10 internasjonale delegater deltar i et program som har et stort fokus på et nordisk samarbeid. Blant annet kommer WaveAI, AmazeVR fra USA, rettighetseksperter fra Canada og Sverige, interesseorganisasjoner og professorer fra Danmark og Sverige, og spesialister innen maskinlæring fra Amsterdam og Sverige.

Sørveiv samarbeider også med Excite, en europeisk organisasjon som utveksler talenter mellom medlemslandene. Blant festivalens artister finner vi 3 artister fra Excite. I tillegg har festivalen også valgt ut 3 av sine egne demoartister til å være med i programmet for Excite.