The Great Escape 2024

Starter  —  Slutter

Brighton, England

Friday Dust Hope Ruin GJ 1708
Foto: Garry Jones / greatescapefestival.com

The Great Escape er en av UK og Europas største showcase festivaler og årets festival går av stabelen 15 - 18 mai i Brighton.

The Great Escape er en av UK og Europas største showcase-festival som skjer i Brighton, England i mai. festivalen byr på et solid seminarprogram med ulike nettverksmuligheter, og årlig trekker den viktige bransjeaktører fra hele verden.

The Great Escape viser årlig frem 450 nye artister fra hele verden på over 30 venues over hele byen og har et eget pop-up-festivalområde på Brighton Beach.

Konferansedelen består av innsiktsfulle paneler, debatter om dagsaktuelle tema og mange nettverksmuligheter. Konferansen for 2024 vil finne sted fra onsdag 15. til lørdag 18. mai på Leonardo Royal Waterfront Hotel i Brighton.

Bo Milli spiller på The Great Escape 2024.

Nordic Brunch hosted by Ja Ja Ja

Ja Ja Ja would like to invite you to catch up with the Nordics at The Great Escape, 2024

Join us for a Nordic brunch at Redroaster,

Friday 17 May, 10.30am – 12pm.

This is an excellent opportunity to meet the Nordic delegates attending the festival.

Please RSVP to info@musicnorway.no by Wednesday 15 May.

Address: Redroaster, 29 New Road, Brighton BN1 1UG

Søk om showcasemulighet

The Great Escape ønsker artister fra alle sjangere over hele verden velkommen til å søke om en sjanse til å spille på The Great Escape. Du vil opptre med den vakre kystkulissen i Brighton, der over 450 aktører vil fylle over 30 spillesteder, det vil bli en fantastisk helg og en super mulighet til å møte viktige aktører i musikkbransjen som kommer til TGE på jakt etter det neste store.

Tidligere artister som har opptrådt på The Great Escape inkluderer Adele, Stormzy, Ed Sheeran, HAIM, AJ Tracey, Skepta, Charli XCX, Wolf Alice, Dave, Foals, Rag 'n' Bone Man, Lewis Capaldi og mange flere!

Hvis du er interessert i å sende inn din opptreden for vurdering, alt du trenger å gjøre er å søke om å spille HER. Det er ingen kostnad for å søke om å spille på The Great Escape.

Alle innsendinger vil bli gjennomgått av deres bookings-team. Artister som velges ut til å opptre vil bli kontaktet direkte i løpet av de kommende månedene. Artistregistreringen stenger i februar 2024.

Music Norway er ikke ansvarlig for innhold eller avvikling av The Great Escape, men kun en videreformidler av mulighet for deltakelse.