Trademission til New York

Starter  —  Slutter

New York, Online, USA

Reeperbahn Festival
Newyork [*]
Manhattan, New York City. (Foto: Carl Kristian Johansen)

Tysklands største musikkbransjefestival, Reeperbahn Festival, inviterer musikkbransje fra blant annet Norge, til å delta på internasjonale digitalt musikkbransje event i New York i samarbeid med A2IM Indie Week. Søknadsfrist 14.05.

Reeperbahn Festival International startet i New York - og nå i sitt sjette år - i samarbeid med American Association of Independent Music og A2IM Indie Week - de vil igjen tilby et bredt spekter av arrangementer, med fokus på innspilt musikk, inkludert nettverk arrangementer, 1: 1 matchmaking med topp beslutningstakere i USAs indie-musikkindustri, paneler, keynotes, verdifulle digitale bedriftsbesøk til viktige lokale musikkselskaper i New York og en hybrid showcase-opplevelse med band og soloartister fra Europa og USA.

Søknadsfrist:

Søknadsfristen er satt til 14.05.2021 og gjøres direkte via Reeperbahn her.

Spørsmål om program og deltakelse stilles til Patrick Daniel international@reeperbahnfestival.com som koordinerer alle Reeperbahns internasjonale arrangement.

I tillegg til eventet i New York tilbyr Reeperbahn musikkbransje fra Norge å søke om plass i delegasjonene til flere spennende land og byer i tiden fremover.

Reeperbahn følger nøye med på utviklingen av den pågående pandemien og vil vurdere mulighet for fysisk tilstedeværelse i Hamburg for selskapene som får tilbudet hvis situasjonen skulle tilsi det.

Arrangementer i Los Angeles, USA, and Dar es Salaam, Tanzania planlegges til høsten

Reeperbahn Festival International er støttet av the Federal Foreign Office of Germany.

Mer informasjon om Reeperbahn Festival International sine arrangement og påmeldingsmuligheter finner du her.