Trondheim Calling 2021

Starter  —  Slutter

Trondheim, Norge

Trondheim Calling
Trondheim Calling avlyst
Trondheim Calling 2021 avlyst i siste liten

Music Norway er klar for å reise til Trondheim Calling. I år inviterer vi med på panel og digitalt kontor.

Trondheim Calling 2021 er avlyst

Dessverre måtte årets festival og konferanse, som vi hadde gledet oss så veldig til, avlyses grunnet et stadig økende smitteutbrudd i Trondheim.

Det er med tungt hjerte at vi må meddele at Trondheim Calling 2021 med tilhørende arrangement avlyses.

På grunn av den nåværende koronasituasjonen i Trondheim, har Trondheim Kommune nå lagt frem forslag til en ny smittevernforskrift som bl.a innebærer forbud mot arrangementer og skjenkestopp.

— trondheimcalling.no

Trondheim Calling er en av Norges største bransje-festivaler innenfor musikkfeltet, som årlig viser frem et stort antall nye norske artister på vei mot et gjennombrudd. Med sitt prosjekt Norway Calling har de laget et spennende og nytenkende prosjekt for internasjonalt delegatprogram midt i en koronapandemi.

Music Norway gleder seg til å delta på årets festival og den første store samlingen for norsk bransje siden pandemiens inntog i fjor.

Karolineog Helene
Karoline og Helene på Øya International 2019

Music Norways program:

Fredag 11. juni 12:00 - 14:00: «digitalt kontor»

På digitalt kontor kan du møte Helene og Karoline, og spørre om akkurat det du har lyst til. Vi setter av 20 minutter til en prat med deg. Du kan booke tid gjennom Trondheim Calling.

Music Norway har solide internasjonale nettverk og evner å åpne nye nettverk, dele nettverk, og henvise til relevante partnere for eksportklare utøvere og aktører (B2B).

Vi har flere tilskuddsordninger og formålet med alle er at de skal bidra til at profesjonelle utøvere, opphavere og musikkselskaper innen alle sjangre kan delta aktivt i et internasjonalt marked. Formålet med ordningene er å øke etterspørselen, markedsverdien og nettverket til de norske aktørene internasjonalt.

Music Norway har god, relevant og oppdatert markedsinnsikt, og fasiliterer for møter på internasjonale arenaer.

Jennifer gunn
Jennifer Gunn fra Made Management.
Pernille Dragsten Holden
Pernille D. Holden, daglig leder og rådgiver digital markedsføring Longyear United

Lørdag 12. juni kl. 14:45: Verden for dine føtter - hvordan bli eksportklar

Hvor skal du begynne og hvilke muligheter finnes det når du skal gjøre deg klar for å erobre verden med storm? Music Norway har invitert med Pernille og Jennifer og sammen vil vi i denne panelsamtalen snakke om hvordan du bygger ditt selskap eller artistkarriere for internasjonal satsing. Hvor skal du begynne, hvordan benytter du de muligheten som finnes og hvordan ruster du deg digitalt når du ønsker å nå ut til et globalt publikum.

I panelet møter du Pernille D. Holden, daglig leder og rådgiver digital markedsføring Longyear United og Jennifer Gunn, manager Made management. Sammen med Music Norways Karoline og moderator Helene skal de guide deg gjennom "hvordan bli eksportklar".

Hvem fra Music Norway kan du møte:

Etter lang tid på hjemmekontor er vi glade for endelig å komme oss ut og møte alle de fine folka i musikkbransjen. Fra Music Norway reiser vi fire stykker, for å se hva som rører seg på musikkscenen i Trondheim.