Trondheim Calling 2021

Starter  —  Slutter

Trondheim, Norge

Trondheim Calling
Trondheim Calling

Trondheim Calling er en av Norges største bransje-festivaler innenfor musikkfeltet, som årlig viser frem et stort antall nye norske artister på vei mot et gjennombrudd

Trondheim Calling består av to deler. En musikkfestival på kveldstid på et stort antall klubbscener i Trondheim sentrum, og en konferanse for bransjen og musikere på dagtid. Festivalen trakk totalt over 7000 besøkende i 2020.

Trondheim Calling 2021 blir en noe annerledes utgave, men skal som alltid fokusere på å vise frem det beste av ny norsk musikk.

Siden Koronasituasjonen fortsatt byr på mange restriksjoner og usikre faktorer flyttes festivalen midlertidig til juni.

Det planlegges for en festival som kan skaleres etter det som blir gjeldene smitteråd neste sommer, som skal være trygg for publikum og gjennomførbar for oss som arrangør.

Deler av festivalen vil finne sted utendørs. Det blir festivalområde og hovedscene på Krigsseilerplassen, i tillegg til konserter på Byscenen, Lokal Bar, Tyven, Moskus og de andre helårsscenene festivalen normalt bruker.

Konferansen

Konferansen vil som tidligere år, foregå på Rockheim og Clarion Hotel Trondheim. Hotellet har stor overnattingskapasitet, store konferanserom og fellesareal.

Siden festivalen skal foregå på sommeren blir det også et eget delegatområde utendørs på Krigsseilerplassen. Blir dagens regler stående blir det også avholdt egne konserter for delegater på de mindre scenene, slik at man kan få sett alle artistene i programmet.

Antall konferanseposter vil være omtrent som før, ca 30 stk. Foredragene vil foregå i store lokaler, og vil opprettholde 1-metersregelen med veldig god marginn.