by:Larm 2023

Starter  — Slutter

Oslo, Norge

by:Larm

På by:Larm tilbyr vi den norske bransjen relevant kompetanse og rådgivning for å jobbe med internasjonale markeder. Her vil du kunne skaffe deg nye nettverk og skape relasjoner med de rette folka.
Sammen med by:Larm inviterer vi internasjonal bransje med kompetanse og nettverk til å ta den norske bransjen videre ut i verden. Vi vil legge til rette for gode møteplasser og seminarer under hele festivaluken.

Internationallounge 2020

I flere år har Music Norway jobbet sammen med by:Larm for å invitere inn internasjonal bransje og presse til å besøke by:Larm og oppleve våre artister og bli kjent med bransjen her hjemme.

Sammen jobber vi for å skape gode muligheter for å møtes og bli kjent, så vi har det nettverket vi trenger når musikk fra Norge skal ut i verden. Også i 2023 har by:Larm invitert over 80 internasjonale bransje- og pressedelegater, i tillegg kommer det mange på egen hånd.

I år vil det være spesielt mulighet for å møte den internasjonale livebransjen. Det kommer flere aktører fra Norden og de viktigste markedene i Europa.