Bergen Music Tech Conference

Konferansen henter internasjonale gjester og skjer på Bryggen i Bergen.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 21.04.2023

Skjermbilde 2023 04 21 kl 12 51 36

Bergen Music Tech Conference skjer for første gang 13. – 14. juni, og arrangørene bak konferansen er oiid, Crescat og Buzz Fond.

Konferansen tar sikte på å være internasjonal og lover å bringe musikk-tech-innovatører fra hele verden til Bergen.

- Music Tech-feltet er den store driveren for innovasjon, opplevelser og nye inntektsstrømmer for musikkbransjen og med denne konferansen ønsker vi å forene aktørene innenfor Music Tech med musikkselskaper og sentrale internasjonale aktører innen feltet, sier Frank Østevold i oiid, som er co-founder og programansvarlig for konferansen.

Programmet skal inneholde keynotes, paneler og workshops og blant gjestene finner vi Bryan Stone, som er Senior Vice President, Business Development, Global Digital Strategy hos Universal Music. Det er første gang Stone snakker på en europeisk konferanse.

- Stone er en sentral skikkelse i utviklingen av musikk-tech i USA og sitter nær viktige musikkmiljøer og cutting edge tech-miljøer med sin base i Los Angeles. Blant problemstillingene han jobber er hvordan man analyserer og organiserer motstridende interesser, løftet om nye fans og større publikum, og sikrer den langsiktige verdien av artistenes arbeid. Vi er veldig stolte av at Stone kommer til konferansen, og vi kommer til å slippe mer fra programmet i tiden fremover, sier Østevold.

Konferansen har et eget startup-program som inkluderer workshops, paneler og presentasjoner. Søk om deltagelse HER

Kjøpt billetter til konferansen HER