Bli med til WOMEX 2023

Meld deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX som finner sted i A Curuña, Spania, i tidsrommet 25.-29. oktober 2023.

Skrevet av Aslak Oppebøen 01.06.2023

Messen i Lisboa i fjor høst var en stor suksess. Womex er verdens største messe, konferanse og showcasefestival for folk, global roots og verdensmusikk. Music Norway er ansvarlig for den norske standen og inviterer alle aktører innenfor tradisjonsmusikken til å delta. Vi håper det er mange som ønsker å benytte tilbudet og utnytte denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

- Vi er inne i en periode med økt satsing på tradisjonsmusikken og Womex er en viktig arena for å nå et større publikum internasjonalt. I år som i fjor vil deltakerne i eksportprogrammet vårt EX.TRA være til stede på den norske standen, sier prosjektansvarlig Aslak Oppebøen i Music Norway.

For å knytte seg til den norske standen (#59) og utløse 19% rabatt på delegatpass, bruk DENNE lenken.

Følg deretter instruksjoner på skjermen. Rabattkoden skal være forhåndsutfylt. Dersom det ikke skjer, så må du skrive den inn manuelt: M7XsyYKoRG

Dersom du ikke husker dine login data, følg DENNE lenken.

«Smart rate» påmeldingsfrist er 2. juni og koster 259 EUR (ordinært 320). Husk at det blir dyrere å melde seg på etter hvert.