Top 20 Under 30 til Stockholm

2. - 3. mai

Skrevet av Kristiane Lunde 29.04.2022

Nordic Music Biz Top 20 Under 30 er en pris som hvert år presenterer og feirer årets beste 20 unge nordiske bransjeaktører under 30 år som ligger i front og løfter nordisk musikk ut i verden.

2. - 3. mai samles vinnerne av Top 20 Under 30 i Stockholm for to dager med mingling, seminarer og muligheter til å bli kjent med hverandre.

Delegasjonen ankommer mandag kveld der de er invitert til en offisiell middag, før programmet begynner tirsdag morgen. Tirsdag starter de dagen med taler av blant annet Music Norway direktør Kathrine Synnes Finnskog og Åsa Caap fra SPACE, etterfulgt av bedriftspresentasjoner fra utvalgte vinnere fra 2021. Disse er:

  • Johanna Alem, Head of Events – Universal Music (Norway)
  • Hannes Andresson, Creative Director – Mantik Music Group (Finland)
  • Maria Borg, Digital Partners & Export Manager - Discowax (Denmark)
  • Saara Everi, Artists Relations & PR – PME Records (Finland)
  • Nikolaj Stavnstrup, Manager / A&R – Escho (Denmark

Lisa Halling-Aadland fra Tim Bergling Foundation kommer for å snakke om tankene bak Avicii Experience og arbeidet Tim Bergling Foundation gjør for å fjerne stigma knyttet til psykiske helse. Dette etterfølges av tid til å utforske utstillingen.

Deretter blir det en panel-session der H.K.H Kronprins Haakon og H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit og H.K.H Kronprinsesse Victoria and Prins Daniel av Sverige er til stede.

Programmet avsluttes på en afterwork networking meet up der svensk og nordisk musikkbransje er invitert for å mingle og bli kjent.