Pop Montreal 2022

Starter  —  Slutter

Montreal, Canada

PopMontreal
Pop Montreal credit: Coralie Daigneault

POP Montreal International Music Festival er en årlig non-profitt kuratert kulturbegivenhet som ferier den uavhengighe i kunsten ved å presentere nye og kjente talenter fra hele verden. Hvert år presenterer den fem dager lange festivalen mer enn 400 artister for over 60 000 publikum.

Festivalen leverer et dristig tverrsnitt av kunstformer og arrangementer, og inkluderer konserter, symposiumdiskusjoner, håndverks- og billedkunstutstillinger, filmvisninger og, selvfølgelig, noen fester hele natten.

Gjennom Music Norway tilbyr vi nå en promokode som gir 10% rabatt for artister som ønsker å søke om å spille på festivalen. Søknadsfristen er 28. april.

Music Norway har et spesielt fokus på Canada i 2022 og vi har i en lengre periode samarbeidet med canadiske og nordiske partnere i prosjektet Nordic Bridges. Samtidig melder norsk bransje i rapporten "Trender i norsk og internasjonal musikkbransje - en kunnskapsoppsummering" (2022, ideas2evidence for Music Norway) om at stadig flere ønsker å rette søkelyset mot det canadiske markedet. Vi ønsker derfor å legge til rette for at artister og bransje får muligheter i Canada.

Parallelt med dette ønsker vi å bidra til at canadiske bransjepersoner blir invitert til norske festivaler og at norsk bransje reiser til canadiske festivaler i 2022.