Søknadsfrist: Trademission LA - fokus: Sync

Starter

Los Angeles, USA

LA USA
Fra tidligere Trade Mission i Los Angeles (Foto: Helene Dolva Broch)

4. og 5. mars 2024 arrangerer Music Norway en trade mission til Los Angeles med fokus på synkronisering.

4. og 5. mars 2024 arrangerer Music Norway en trade mission til Los Angeles med fokus på synkronisering. Selskapene som er med på programmet får også tilbud om å delta på NOW, 6. til 8. mars.

Los Angeles er hjertet av underholdningsindustrien, hvor musikk-, gaming-, TV- og filmbransjen smelter sammen som ingen andre steder. Dette gjør byen til et ideelt sted for å følge med på trender, knytte verdifulle kontakter og utforske muligheter for internasjonal lisensiering av musikk.

Programmet, som strekker seg over to og en halv dag, er hovedsakelig rettet mot selskaper som jobber med musikksynkronisering, komposisjon for film, TV og reklame internasjonalt. Music Norway samarbeider med en lokal prosjektleder for å sette sammen programmet og dagene vil omfatte bedriftsbesøk, samtaler og nettverksbyggende arrangementer med sentrale aktører. Fokuset vil være på introduksjoner og nettverksbygging med synk-selskaper og agenter. Tidligere programmer har blant annet besøkt selskaper som Disney, Fox Film, Netflix og CBS.

Selskapene som blir med oppfordres også til å arrangere egne møter.