Michail Stangl

General Director Boiler room. Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet i Tyskland innenfor metall og elektronika?

Markedsveileder Tyskland 2024

boilerroom.tv/
Michail Stangl vei 600x400

Jobber hovedsaklig metall og elektronika, men kunnskapsrik innenfor alle sjangre. Michail har det siste tiåret vært en av de progressive kreftene bak den globale undergrunnsmusikkscenen, og konvergerer avantgarde, pop og underjordisk kultur. Som en av Boiler Rooms ledende kuratorer, utøvende produsenter og ansiktet til plattformen, bidro han betydelig til plattformens fenomenale stigning fra et webkamera tapet fast i en lagervegg, til å bli verdens ledende knutepunkt for underjordisk musikk med et månedlig publikum på over 250 millioner.

Han har omfattende kunnskap om kulturell og kreativ strategi og innholdsproduksjon, har hjulpet hundrevis av artister med å starte karrieren og jobbet med et personlig nettverk av kunstnere og kommersielle aktører i nærmere 40 land over hele verden.

Michail er også kurator for CTM Festival, en av verdens ledende årlige festivaler for eksperimentell musikk, han har konsultert noen av de største merkene over hele verden (blant andre Google, Apple, Nike, Red Bull, Converse og Porsche), og er på toppen av å være en internasjonalt turnerende DJ, også en nasjonal radiovert med sitt eget ukentlige show.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.