Søk om å være med i Masterclass

For sjette år på rad ser Music Norway etter unge bransjetalenter i norsk musikkbransje, som vil delta på vårt skreddersydde program for unge ledere.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 22.09.2022

Master forste samling 26 08 21 foto Kristiane Lunde 24
Masterclass-kullet 2021/2022

Se hvem som var med i Masterclass 2021/220 HER

Masterclass er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deg opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Vi søker etter de av dere som har ambisjon om å ta posisjon i dagens musikkbransje, samt være med på å definere morgendagens.

I Masterclass vil du møte sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje med mål om at deltagerne sitter igjen med ny kunnskap og nytt nettverk. Vi legger vekt på den globale musikkbransjen.

Du vil møte et trygt rom der erfaringsutveksling fra programdeltakernes egen arbeidshverdag vil spille alle bedre og hvor du vil bygge verdifulle relasjoner, som du tar med deg videre inn i ditt framtidige arbeid.

Se hva tidligere deltagere mener om Masterclass:

Programmet går over 6 samlinger på et år med oppstart 1. februar 2023. Etter endt år har man mulighet til å ta del i en større samling med tidligere deltagere i Masterclass nettverket.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Norge, men en modul vil bli lagt til et relevant internasjonalt marked. Programdeltakerne vil motta reisetilskudd ved behov.

Søknadsfrist:
1. november. Søknadsskjema nederst på denne siden.

Hvem kan søke?
Masterclass er et program for bransjeaktører under 30 år som forvalter eller jobber aktivt med norske rettigheter. Internasjonal virksomhet bør være en uttalt ambisjon.

Gjennom seks fagsamlinger i 2023 vil deltakerne tilegne seg relevant kompetanse innenfor alt fra musikkbransjekunnskap til tematikk som forretningsutvikling, strategi, ledelse, konflikthåndtering, forhandling og presentasjonsteknikk m. m.

Programinnhold vil relateres tilbake til praktiske utfordringer i ditt selskap og i dine prosjekter. Du vil derfor blitt bedt om å ta med et konkret prosjekt fra din arbeidshverdag inn i programmet.

Hver deltaker får også tilbud om mentortimer, med aktører som treffer best på akkurat ditt profesjonelle utviklingsbehov.

Mellom de ordinære samlingene ønsker vi å legge til rette for at deltakerne møtes, også med tidligere Masterclass-kull, på ulike møteplasser og sammenkomster.

Masterclass har på kort tid rukket å bli et av Music Norways mest populære program.

Se hva tidligere deltagere mener om Masterclass: