The Music Manager #6: Cecilie Torp-Holte

Cecilie Torp-Holte bygger karrierer sten for sten sammen med artistene sine. Det har resultert i en internasjonal karriere for Julie Bergan og suksess på hjemmebane for Chris Holsten. I denne episoden av The Music Manager får vi vite hvordan Torp-Holte jobber med en lengre tidshorisonter og de viktige markedene i umiddelbar nærhet, nemlig Sverige og Danmark

Skrevet av Carl Kristian Johansen 07.06.2022

Nettsidebilde MM Cecilie
I The Music Manager #6 får vi høre Cecilie Torp-Holte i Circle Management i samtale med Vegard Waske.

Cecilie Torp-Holte i Circle Management har artister som Julie Bergan, Chris Holsten, Christel Alsos og Marion Ravn i stallen, samt produsentduoen ASV som er Anders Kjær og Sivert Hagtvedt.

Cecilie har vært i musikkbransjen i over 20 år og kjenner godt til alle up’s and down’s som bransjen vært gjennom. I denne episode forteller Cecilie om ambisjonene for det danske og svenske markedet for Chris Holsten, og hvordan Julie Bergan holder koken som internasjonal artist og hvordan de jobber med hennes karriere i utlandet.

Episoden finnes også hos Apple Music og Acast.

Music Norways podkastkanal Eksportpodden er vertskap for serien The Music Manager, som lages av Vegard Waske. I The Music Manager møter Waske andre managere som opererer i ulike markeder og som går i dybden på hvordan de jobber med sine klienter internasjonalt.

Vegard Waske er manager for Cashmere Cat som har gjort stor suksess i USA som låtskriver og produsent for artister som Justin Bieber/Kid Laroi, Halsey, Travis Scott, The Weeknd, Kanye West og Ariana Grande. Waske har en mangfoldig bakgrunn som blant annet hardcore-trommeslager, journalist, Slottsfjell-booker - og har vært manager for blant andre JR Ewing, Jaga Jazzist og Lindstrøm. Waske driver Mandelbaum Management som i tillegg til Cashmere Cat huser Digitalism, Charlie Cunningham, TRXD og Bearson. «The Music Manager» for Music Norways podkast-kanal Eksportpodden er Waskes første podkast-serie.