The Music Manager #9: Silje Larsen Borgan

Karpe ser utover landegrensene etter 10 utsolgte hus i Oslo Spektrum og Emilie Nicolas er med på Björks siste album. I denne episoden av The Music Manager forteller Silje Larsen Borgan om jobben med å transformere suksess på hjemmebane til internasjonalt gjennomslag.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 04.10.2022

Eksportpodden Silje Vegard web

Silje Larsen Borgan i management- og kommunikasjonsselskapet Little Big Sister har artister som Karpe, Emilie Nicolas, Marit Larsen og Gabrielle i stallen, alle med betydelig grad av suksess på hjemmebane.

Etter Karpes massive suksess med 10 utsolgte konserter i Oslo Spektrum legger Silje og det øvrige teamet bak Karpe planer for hvilke land i Europa den norskspråklige duoen kan få gjennomslag. Samtidig er Emilie Nicolas featuring på låten Allow på Björks siste album «Fossora», som har fått strålende kritikker i internasjonal musikkpresse. Borgan forteller om hva de tenker om lansering av Nicolas i utvalgte territorier i Europa.

Borgan snakker også om hvordan hun navigerer i norsk musikkbransje og gir samtidig noen gode råd på veien.

Episoden finnes også hos Apple Music og Acast.

Music Norways podkastkanal Eksportpodden er vertskap for serien The Music Manager, som lages av Vegard Waske. I The Music Manager møter Waske andre managere som opererer i ulike markeder og som går i dybden på hvordan de jobber med sine klienter internasjonalt.

Vegard Waske er manager for Cashmere Cat som har gjort stor suksess i USA som låtskriver og produsent for artister som Justin Bieber/Kid Laroi, Halsey, Travis Scott, The Weeknd, Kanye West og Ariana Grande. Waske har en mangfoldig bakgrunn som blant annet hardcore-trommeslager, journalist, Slottsfjell-booker, og har vært manager for blant andre JR Ewing, Jaga Jazzist og Lindstrøm. Waske driver Mandelbaum Management som i tillegg til Cashmere Cat huser Digitalism, Charlie Cunningham, TRXD og Bearson. «The Music Manager» for Music Norways podkast-kanal Eksportpodden er Waskes første podkast-serie.