Vil skape digitale møteplasser for internasjonale samarbeid

Kiss The Frog er et nyoppstartet musikk-agentur i Tromsø stiftet av Joanna John med en visjon om å skape en møteplass for internasjonale samarbeid mellom klassisk samtidsmusikk, jazz, lydkunst og støymusikk.

Skrevet av Kristiane Lunde 28.05.2021

Joanna with the roster
Joanna John

Kiss the Frog ønsker å jobbe med allerede etablerte og nye artister, både fra Norge og utlandet, med en lik fordeling mellom kvinner og menn.

I tillegg til norske Maja S.K. Ratkje og Agnes Hvizdalek har Kiss the Frog artister fra mange europeiske land i stallen, deriblant Katarina Barruk (SE), Matti Aikio (FIN), Tiziana Bertoncini (IT), Lucio Capece (GER), Angelica Castello (AT), Audrey Chen (GER), Michał Jacaszek (PL), Andrzej Karałow (PL), Anton Ponomarev (RUS), Burkhard Stangl (AT), Teoniki Rożynek (PL), Kasper T. Toeplitz (FR).

Målet med prosjektet er å skape best mulige arbeidsvilkår for artister direkte og indirekte tilknyttet musikk-agenturet.

Jeg tror det vil ha en positiv effekt på gjensidig støtte for artistene.

— Joanna John

Joanna john kiss the frog e1614771998345 1020x1024
Joanna John

Kiss the Frog ønsker å bidra til at Norge setter tydelige spor på det internasjonale markedet ved å være rollemodell for lønnsom og bærekraftig håndtering av kreativt mangfold og modig nyskaping.

- Tildelingen skal brukes til aktiviteter siktet på å bygge et internasjonalt nettverk med promotører og presentere artistene for det internasjonale markedet, sier Joanna.

Kiss the Frog er et av 6 prosjekter som har mottatt tilskudd fra Music Norway sin nye tilskuddsordning Kickstart. Kickstart 21 har blitt opprettet i kjølvannet av pandemien som en ny, midlertidig tilskuddsordning for prosjekter som skal stimulerer til å igangsette og videreutvikle internasjonale samarbeid.

Andre tildelinger i Kickstart 21:

  • Luft Recordings

  • Vilde Tuvs Tjenester

  • sabMusic

  • KREAM Music AS

  • GEMS AS

Søknadsfrist 1. juni

Søknadsfrist for å søke Reisetilskudd, Arrangørtilskuddsordningen og Markedsføringstilskudd er første 1. juni. Trykk HER for å komme til fellessiden for våre tilskuddsordninger.