BreakOut West

Starter  —  Slutter

Calgary, Canada

Denne høsten vil BreakOut West feire 20 år som Vest-Canadas største musikkindustribegivenhet! Dette er din sjanse til å oppdage ditt neste favorittband. Med et stort konferanseprogram og over 50 artister.

BreakOut West er den største musikkbransjens begivenhet i Vest-Canada og har i år sitt 20-årsjubileum.

BreakOut West er der musikkbransjen samles for å koble sammen, engasjere og få forretninger gjort. De har et rykte for å støtte mangfold innen kultur, musikk og kjønn og er stolte over å være en av de to offisielle canadiske KeyChange-festivalpartnerne.

BreakOut West tar imot 600+ bransje- og artistdelegater, fra hele Canada og internasjonalt, med fokus på at alle kuraterte delegater og foredragsholdere er folk med aktuell interesse og kapasitet til å gjøre forretninger med artister.

BOW-konferansen vil inneholde praktiske/interaktive workshops om viktige bransjeemner, aktuelle samtaler i vår globale musikkindustri og en-til-en mentormøter. I år vil vi også lansere et mentorprogram som vil ta mentormøtene i hurtigmøtestilen til neste nivå med mer dyptgående koblinger. Mentormuligheter tilbys eksklusivt til showcase artister i år, og alle artister vil også ha første sjanse til å melde seg på speedmeetings.