NOMEX Trade Mission LA 2022

Starter  — Slutter

Los Angeles, USA

NOMEX

Nordic Music Trade Mission til Los Angeles har vært vært arrangert siden 2016 og samler en delegasjon nordiske eksportselskaper med fokus på å styrke manageres konkurranseevne og optimalisere nordiske utøvere og opphaveres eksportmuligheter i markedet.

Nordic Music Trade Mission til Los Angeles i 2022 er et nettverks- og kompetansebyggingsprogram for nordisk musikkbransje som jobber innen populærmusikk inkludert hiphop, elektronika, rock/metal, indie/pop, samt låtskriver- og produsentledelse.

En delegasjon med nordiske eksportselskaper reiser samlet til LA for 3 dager med bedriftsbesøk, rundebordssamtaler, panelsamtaler og en nettverksmottakelse.

Deltaker får oppdatert innsikt og nettverk i det amerikanske musikk- og underholdningsmarkedet , juridiske tips om visum/immigrasjon, skattlegging og forretningsledelse, samt emner som er spesifikke for Los Angeles musikkscene, som nettverk innen synkronisering og hvordan du best jobber i låtskrivingsdelen av bransjen. En bonus er at at deltakerne også vil få muligheten til å styrke nettverket med andre nordiske managere som jobber innen samme felt.

Nordic Music Trade Mission til Los Angeles har vært vært arrangert siden 2016. De siste årene har programmet inkludert spennende bedriftsbesøk og møter med selskaper som Kobalt, AWAL, Netflix, Fox Studios, Warner Music etc. og et stort fokus på synkronisering. I år er fokuset for første gang managere og programmet blir lagt opp rundt denne bransjegruppens behov.

Nordic Music Trade Mission arrangeres av NOMEX som er et samarbeid mellom de nordiske musikkeksportkontorene.